конкурс #02: “Дизайнът, който променя”

One Design Week 2016 и betahaus Sofia търсят дизайна, който променя. Участвай в конкурса/изложба и покажи как дизайнът влияе на заобикалящия ни свят и как го променя към по-добро.

Награда: участие в изложба

Срок: 09.05.2016 – 23.05.2016

Контакт: betacafe@betahaus.bg


Търсят се творби, вдъхновени от манифеста на фестивала, “– Can I help you?”, които ясно показват как дизайнът влияе на видимото и невидимото, независимо от мащаба, и е присъщ елемент от нашето ежедневие, свободно време, обществена организация, комуникация, консумация и дори лични отношения. Това е и причината дизайнерите да допринясят за промените в обществото.

Поканата е отворена за всеки артист – уеб и/или графичен дизайнер, продуктов дизайнер, фотограф, илюстратор, типограф, архитект, концептуален артист или просто креативен мислител. Участието на студенти и ученици ще бъде посрещнато с голям интерес и подкрепа от организаторите.

Изпращайте предложенията си до 23.05.16 на e-mail: betacafe@betahaus.bg
Дизайнът на вашите предложения трябва да може да бъде принтиран на пано с размери 50х70 см. Моля, изпращайте файлове готови за печат в CMYK и 300dpi.

След крайния срок е предвидена 1 седмица за селекция на получените материали и събитието ще се превърне в изложба на избраните участници, която ще се състои на 01 юни в любимото ни betacafe с подобаващо откриване, много летни коктейли и музика. Освен участие в изложба първите 3-ма победители ще спечелят и акредитация за ONE DESIGN WEEK 2016 Forum 18 юни в Дом на културата “Борис Христов”.

Успех!