Резидентската програма Render с отворена покана за продуктови дизайнери

Joy Mardini Design Gallery и Beirut Art Residency (BAR) вече приемат кандидатури за резидентската програма Render в Бейрут, която цели да стимулира експериментите и съвместната работа между местни и международни дизайнери.

След подбора и оценката, на всички кандидати, ще бъдат избрани трима, които ще бъдат представени пред местната сцена и бейрутски дизайнери по преценка и селекция на Joy Mardini Design Gallery. Комисия от ключови фигури за дизайн сцената в Бейрут ще направи финалната селекция в зависимост от качеството на апликациите. Селектираните участниците ще бъдат разделени по двойки в зависимост от опита и апликациите, които са подали, след което ще трябва да създадат колаборативен проект, който отговаря и се свързва по някакъв начин с местната атмосфера. Крайният резултат от всяка една колаборация ще бъде показан премиерно в рамките на Beirut Design Week (19.–26.05.2017).

Render ще се проведе от 30-ти март до 26-ти май 2017 година, а крайният срок за подаване на апликация в системата е 15-ти януари 2017 година.

За кандидатстване: http://www.beirutartresidency.com/jmdg

За повече информация и въпроси:

hi@jmdesigngallery.com

info@beirutartresidency.com