Участвайте в международния конкурс за дизайн на опаковка Young Package 2017

Съвсем скоро беше обявена темата на 22-рото издание на международния конкурс за дизайн на опаковка Young PackageOpen & Play.

Open & Play (бел. прев. отвори и играй) търси проекти, които едновременно защитават продукта и създават незбравимо усещане за крайния потребител докато разопакова. Желаещите да участват са окуражени да прекрачат установените граници и разбирания за дизайн на опаковка и да измислят нещо различно, да подготвят изненада, игра, приключение.

Темата е продължение на миналогодишното издание – PACKAGE UNLIMITED, която беше насочена към опаковки с няколко различни употреби. Победителите от 2016 година бяха представени в рамките на последното издание на ONE DESIGN WEEK и се отличаваха с интерактивност с крайния потребител и мултифункционалност. Организаторите подсказват, че това ще е търсен резултат и този път. Конкурсът е насочен към дизайнери до 30 години, като участниците са разделени в 2 групи: (1) студенти и млади професионалисти и (2) гимназиални ученици. Наградите за първото място в двете категории са съответно 1100 EUR и 800 EUR.

След регистрация участниците трябва да изпратят прототип на предложението си до адреса на организатора – CZECHDESIGN. Повече за условията на конкурса може да прочетете тук. Крайният срок е 24 март 2017.

За повече информация и регистрация:

http://young-package.com/